Laatste update : /fotoserie -2021 /fotoseries-2019 / 2018-fotoseries /          

Neighbours

(onofficieel)

Welkom op mijn pagina van Neighbours !

Deze pagina is al gemaakt in 1995 toen ik begon met een eigen homepage te maken. Wat zet je dan op zo'n homepage? Juist, allerlei dingen die je op dat moment bezighouden. En daar hoorde de serie Neigbours ook bij. Vandaar dat ik dit ook op mijn vernieuwde site in de oude vorm meeneem. Ook vanwege het feit dat ik nu (2010) de serie nog steeds volg op de Belgische televisie.

 

Wat is er te vertellen zul je je afvragen? Het is dus een Australische soap waar ik al meer dan 10 jaar met veel plezier naar kijk. Zowel op de Engelse TV zender de BBC, maar ook op de Belgische TV zender de BRT.

De serie is gestart in 1985 (Seven Network) en herstart in 1986. Locatie: Melbourne Australie.En speelt zich dus af in Ramsaystreet waar een aantal bewoners van jong tot oud van alles beleven.

Nu is het voor mij moeilijk om ruim 10jaar Neighbours zomaar even kort samen te vatten, dus zal ik dat ook maar niet doen. Wel zal ik proberen wat leuke links te verzamelen zodat we toch op de hoogte kunnen blijven van het 'reilen' en 'zeilen' in Ramsay Street.

Wil je weten welke afleveringen we al hebben gehad? Kijk dan eens op deze homepage: www.ramsay-street.com Deze page heeft ook zijn twee-jarig bestaan al lang gevierd, maar er is nog allerlei info te vinden.

 

Dan nu wat namen, foto's en korte informatie van acteurs die in de serie spelen of hebben gespeeld.

De Kennedy familie v.l.n.r. Karl, Susan, Malcom, Libby en Billy.

Meer info op: http://perfectblend.net

 

Hier op de bovenste foto zie je Ramsaystreet en op de onderste foto de Waterhole

 

Deze foto is van de Cast-1986. Ken jij ze nog?

Achtersterij v.l.n.r.

Paul Robinson (Stefan Dennis) oudste zoon van Jim Robinson (Alen Dale). Gail Lewis (Fiona Cork) vrouw van Paul Robinson. De Clark (Paul Keane) was getrouwd met Daphne Lawrence (Elaine Smith) helaas in de serie overleden, ze kregen een zoontje Jamie.

Madge Ramsay (Anne Charleston) is later getrouwd met Harold Bishop (Ian Smith). Scott Robinson (Jason Donovan) tweede zoon van Jim Robinson. Scot had een aan/uit realtie met Charlene Ramsay (Kylie Minoque) maar zijn toch op jeugdige leeftijd met elkaar getrouwd.

Beverly Marchall (Lisa Armitage) vrouw van Jim Robinson. Harold Bishop (Ian Smith) woonde voor hij met Madge trouwde bij Mrs Mangel, waar hij een kamer had gehuurd.

Jane Harris (Annie Jones) kleindochter van Mrs Mangel. Henry Ramsay Graig McLachlan) zoon van Madge.

Middelste rij zittend v.l.n.r.

Helen Daniels (Anne Haddy) moeder van de eerste vrouw van Jim Robinson. Jim Robinson (Alen Dale). Charlene Ramsay (kylie Minoque) dochter van Madge. Nel Mangel (Vivian Gray) was getrouwd met Lan Mangel. Mike Young (Guy Pearce) woonde in bij Des en Daphne.

Zittend op de voorgrond v.l.n.r.

Todd Landers (Kristian Schmid) en Katie Landers (Sally Jensen) kinderen van de zus van Beverly Marshall.

De meeste personen zijn inmiddels uit de serie vertrokken.

 

En dan de volgende foto hieronder is er eentje van de cast van het 10jarig bestaan van de serie Neighbours. Jij als echte Neigbours-fan kent vast en zeker nog alle personsn die toen in de serie meespeelden. Wat mij dan weer de moeite bespaart om alle namen 'op te schrijven'. Mocht je ze niet meer herkennen dan kun je altijd nog kijken op de officiele website van Neighbours.

 
Dan als laatste toch nog even vertellen dat ik een aantal jaren geleden persoonlijk een ansichtkaart mocht ontvangen van Terence Donovan (de echte vader van Jason Donovan) met handtekening.

Dat was dus echt een verrassing voor mij Smile. Als bewijs heb ik hem ingescand, zie hieronder de kaart die ik toen heb mogen ontvangen.
 


 

Nu zou ik nog bijna een ander belangrijke 'figuur' uit de serie van de begin jaren vergeten. Eentje die vele harten heeft gestolen BOUNCER !

        

 

 

  


 

 

2011. Mattie's website
Joomla template by TG