Laatste update : /fotoserie -2021 /fotoseries-2019 / 2018-fotoseries /          

Aankomst Ovation of the Seas


Het cruiseseizoen is begonnen met de Ovation of the Seas

Vrijdagmorgen 15 april het eerste grote cruiseschip dat voorbij voer op de Waterweg bij Rozenburg naar de Wilhelminapier in hartje Rotterdam. Na een week van redelijk mooi weer voor de maand april, was het dus op die vrijdag mistig en regenachtig. Ja, wat moet je dan doen als je op je fiets naar de boulevard wil om fotos te maken?

Ga ik wel, ga ik niet....Toen bedacht ik dat er bij de pont ook een bushokje is en daar heb ik dus staan wachten(minuutje of tien) om daarna toch wat dichter bij het water te gaan staan.Achteraf viel het met de regen gelukkig nog mee en heb ik toch een serie fotos kunnen maken.

Ook s'avonds nog een keertje richting boulevard, maar helaas was het schip later dan gepland vertrokken uit Rotterdam en was het inmiddels donker toen het schip Rozenburg passeerde. Helaas heb ik daar maar 1 foto van omdat ik ook nog wat wilde filmen en twee dingen tegelijk doen valt niet altijd mee. Vandaar dat het filmpje ook niet echt geslaagd is. Of ik dat ook nog op de site zet???? Wie weet!!!

2011. Mattie's website
Joomla template by TG